Massage

Visste du att genom att ge din kropp massage, och därmed beröring, frigörs kroppens egna lyckohormon Oxytocin, substansen som minskar stress, ångest och depression. Massage är näringsrikt för musklerna och stimulerar läkning. Det minskar också ofta värken hos personer med kronisk smärta eller spänningshuvudvärk.

Hos mig kan du få Klassisk helkroppsmassage, Djupgående sportmassage och Wellnessmassage. Tillsammans skräddarsyr jag massagen efter just dina behov och önskemål. Det viktigaste är att du väljer den tid du önskar, resten löser vi på plats.

Jag är diplomerad massageterapeut, certifierad av Axelsons i Stockholm, och medlem i Kroppsterapeuterna. Jag har senaste 5 åren varit med Svenska Cykellandslaget landsväg som massör på utlandsuppdrag på EM och VM. Senaste uppdraget var i september 2022 där VM i Australien stod på agendan.

Jag hyr ett behandlingsrum på fina Lannalodge, där det i anslutning till behandling finns möjlighet till dusch och omklädning. Frisk luft och möjlighet till extra nedvarvning utlovas som bonus.

Massage på jobbet

Massage på jobbet är något som är mycket uppskattat. En kort paus, med stort mervärde för medarbetaren. Jag kommer till arbetsplatsen, har med mig allt som behövs, såsom massagebänk, handdukar m.m. Jag arbetar i 25 minuter med rygg, nacke och skuldror, så att trötta och spända muskler får möjlighet att återhämta sig. Jag ger även förslag på enkla övningar personen själv kan göra efter massagen för att effekten skall bli ännu bättre.

Jag bokar in från 3 timmar till max 7 timmar/tillfälle, dvs från 6 till 14 personer. Hur ofta enligt överenskommelse.

Köp ett presentkort på massage

Välj belopp. Swisha och mejla mig sedan adressuppgifter dit jag ska skicka presentkortet. Ange om du vill jag skriver dit summan på presentkortet eller om det skall stå t. ex. 50 minuter massage. Om du vill ha en fin presentförpackning kan du hämta den på Lannalodge.

  • Swishnummer 123 275 45 05 (Wellnessbyme). Ange namnet på den som skall få presentkortet i meddelanderutan.
  • 25 min kostar 480:-, 50 min kostar 750:- och 75 min kostar 990:-.


Köp ett friskvårdskort, så att ditt friskvårdsbidrag inte brinner inne!

Klicka här för att läsa mer om vilka varianter som finns.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor!