Massage

Visste du att genom att ge din kropp massage, och därmed beröring, frigörs kroppens egna lyckohormon Oxytocin. Oxytocin är substansen som minskar rädsla, aggressivitet, stress, ångest, depression och smärta och som också är avslappnande och stärker din egen självkänsla.

Hos mig kan du få både klassisk helkroppsmassage och sportmassage. Tillsammans skräddarsyr jag massagen efter just dina behov och behandlar dina problemområden.

Jag är diplomerad massageterapeut, certifierad av Axelsons i Stockholm, och medlem i Kroppsterapeuterna. Jag hyr ett behandlingsrum på fina Lanna Lodge, där det i anslutning till behandling finns möjlighet till dusch och omklädning.


Massage på jobbet

Massage på jobbet är något som är mycket uppskattat. En kort paus, med stort mervärde för medarbetaren. Jag kommer till arbetsplatsen, har med mig allt som behövs, såsom massagebänk, handdukar mm. Jag arbetar i 25 minuter med rygg, nacke och skuldror, så att trötta och spända muskler får möjlighet att återhämta sig. Jag ger även feedback på enkla övningar personen själv kan göra efter massagen för att effekten skall bli ännu bättre.

Jag bokar in från 3 timmar till max 7 timmar/tillfälle, dvs från 6 till 14 personer. Hur ofta enligt överenskommelse.

Köp ett presentkort på massage

Du kan välja belopp fritt. Swisha mig och maila mig sedan adressuppgifter dit jag ska skicka presentkortet. Om du vill ha en fin presentförpackning kan du hämta den på Lannalodge eller så åker jag ut till dig inom Örebro-/Vintrosaområdet.

  • Swishnummer 123 275 45 05 (Wellnessbyme). Ange namnet på den som skall få presentkortet i meddelanderutan.
  • 25 min kostar 480:-, 50 min kostar 750:- och 75 min kostar 990:-.

Vill du köpa något till dig själv – för du låter väl inte friskvårdsbidraget förfalla utan att du utnyttjar det? Då är mitt friskvårdskort något för dig! Du köper ett kort på valfritt belopp. Allt eftersom du utnyttjar kortet räknar vi ut hur mycket massage du får kvar tillgodo. Friskvårdskortet gäller ett år från inköpsdatum.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor!