Massage

Hos mig kan du få både klassisk helkroppsmassage och sportmassage. Tillsammans skräddarsyr jag massagen efter just dina behov och behandlar dina problemområden.

Jag är diplomerad massageterapeut, certifierad av Axelsons i Stockholm, och medlem i Kroppsterapeuterna. Jag hyr ett behandlingsrum på fina Lanna Lodge, där det i anslutning till behandling finns möjlighet till dusch och omklädning.

Visste du att genom att ge din kropp massage, och därmed beröring, frigörs kroppens egna lyckohormon Oxytocin. Oxytocin är substansen som minskar rädsla, aggressivitet, stress, ångest, depression och smärta och som också är avslappnande och stärker din egen självkänsla.

Wellness By Me - Kroppsterapeuterna

Massage på jobbet

Massage på jobbet är en friskvårdsbehandling som både du och ditt företag har nytta av och jag kan komma till din arbetsplats.  Jag arbetar med rygg, nacke och axlar så kroppen får möjlighet att vila och återhämta sig. Du får en handduk på dig och ligger på en massagebänk med mjukt underlag. Du ska känna att du är i trygga händer och önskar du, så använder jag avslappnande bakgrundsmusik.

Priser

Djupgående helkroppsmassage, 50 min600:-
Behandling av problemområde, 50 min600:-
Nacke, axlar & rygg, 25 min350:-