Massage

Visste du att genom att ge din kropp massage, och därmed beröring, frigörs kroppens egna lyckohormon Oxytocin. Oxytocin är substansen som minskar rädsla, aggressivitet, stress, ångest, depression och smärta och som också är avslappnande och stärker din egen självkänsla.

Hos mig kan du få både klassisk helkroppsmassage och sportmassage. Tillsammans skräddarsyr jag massagen efter just dina behov och behandlar dina problemområden.

Jag är diplomerad massageterapeut, certifierad av Axelsons i Stockholm, och medlem i Kroppsterapeuterna. Jag hyr ett behandlingsrum på fina Lanna Lodge, där det i anslutning till behandling finns möjlighet till dusch och omklädning.

 

Massage på jobbet

Massage på jobbet är något som är mycket uppskattat. En kort paus, med stort mervärde för medarbetaren. Jag kommer till arbetsplatsen, har med mig allt som behövs, såsom massagebänk, handdukar mm. Jag arbetar i 25 minuter med rygg, nacke och skuldror, så att trötta och spända muskler får möjlighet att återhämta sig. Jag ger även feedback på enkla övningar personen själv kan göra efter massagen för att effekten skall bli ännu bättre.

Jag bokar in från 3 timmar till max 7 timmar/tillfälle, dvs från 6 till 14 personer. Hur ofta enligt överenskommelse.

 

Priser

Massage 25 min370:-
Massage 50 min690:-
Massage 75 min950:-

Klippkort: Köp 5 stycken 50 minuters behandlingar för 3000:- (inkl. moms)