Karin Lindblom - Wellnessbyme hälsoföreläsningar.

Hälsoföreläsningar för företag

Hälsoföreläsningar

för företag

Allt fler intresserar sig för hur självledarskap kan bidra till att göra organisationer mer förändringskapabla. Jag tänker att självledarskap för vår egen hälsa är grunden till hur vi mår och kan prestera. God hälsa är grundstommen för vårt välmående. Mår vi bra, presterar vi bra. Din hälsa är ditt ansvar.

Nu gäller det att tänka rätt, hitta DIN energi och våga se framåt! Positiva tankar är en av de starkaste drivkrafterna för att genomföra detta.

Några punkter jag pratar om kan bland annat vara:

  • Vilket ansvar tar du för din hälsa och hur stöttar ditt företag eller organisation dig att uppnå detta. Ett hälsoarbete är så mycket mer än ett friskvårdsbidrag. Att leda sig själv och sätta upp rimliga mål är nyckeln.

  • Arbetsglädje och känslan av mindre stress – hur hänger det ihop och vad kan du själv göra för att uppnå det?
  • Utmattning och utbrändhet ökar oroväckande mycket. Att jobba hemifrån så mycket som många av oss tvingats göra, är för en del positivt men för många en påfrestande isolering.
  • God hälsa är inte bara fysiskt välmående, som att motionera, äta sunt och sova gott. Det handlar även om psykiskt välmående, som att känna sig nöjd och tillfreds med tillvaron både på jobbet och privat.

Målet med mina föreläsningar är att alla ska bli motiverade till hälsosamma förändringar. Det kan gälla allt från att börja motionera till att göra smartare val med kosten.

Föreläsningen är ca 1,5 timme beroende på fokusområde och upplägg. Kanske vill ni bygga på med grupparbete eller fördjupning och har egna specifika önskemål, då kan vi givetvis förlänga tiden. Kanske vill du kombinera någon form av träningsaktivitet med föreläsning. Jag älskar olika koncept som skräddarsys efter just er verksamhet och ert behov.

Kontakta mig för mer information och offert