Karin Lindblom - Wellnessbyme hälsoföreläsningar.

Hälsoföreläsning – med eller utan workshop

Hälsoföreläsning – med
eller utan workshop

Om energi, glädje och den viktiga återhämtningen

Jag vill med mina föreläsningar och hälsoarbeten ge inspirerande ENERGI och påminnelse om att du själv sitter i förarsätet i ditt liv – du kan påverka det! Jag är övertygad om att när människan mår bra går det bra. ”Leva livet levande” – låter inte det härligt och fullt möjligt att göra?

Jag tror att många hamnar i negativa tankemönster utan att de knappt vet om det själva. Att få chans att tänka till, skratta och kanske rannsaka sig själv om vilken energi och stämning som just han/hon sprider är några av mina målsättningar jag vill att du som lyssnare skall känna. Att lyfta fram dessa tankar till individer och arbetsgrupper, det är något jag fullkomligt älskar och brinner för!

Kost, sömn, pulshöjande träning – gör det inte till en för stor grej. En rimlig strategi och målsättning är grunden. Gör du det för komplicerat blir det oftast omöjligt att hålla.

Som hjälp kan du tänka dig livet som ett hjul med ett antal stabila ekrar där varje eker representerar varsitt område. Kost, motion, stress, sömn/återhämtning. Är en av ekrarna trasig fungerar hjulet. Har du däremot problem med två eller fler av dessa så kommer hjulet till slut att vika sig och säcka ihop. Precis som livet! Fundera därför över din livssituation och identifiera din svagaste ”eker”. Där du är som svagast, är också var du ska börja förändra.

o   Energiplanering
o   Återhämtning, var tankar du ny energi?
o   Stress och livsbalans
o   Hitta vila mitt i pågående jobbstress
o   Spegelneuroner
o   Du påverkar arbetsmiljön på arbetsplatsen
o   Att känna tacksamhet gör oss lyckligare
o   Pulshöjande träning
o   Sover du tillräckligt? Och vad är tillräckligt?

Vi sätter tillsammans ihop tidsramen, med eller utan workshop efteråt. Kontakta mig för offert och förslag på upplägg. Jag utgår från Örebro men reser gärna till hela Sverige (världen).

Referenser:

Exempel på kunder: Edekyl & Värme, Arver Lastbilar, ÖBO, Zilenzio, Epiroc, Wani, Metsä Tissue, Svenska Kyrkan m. fl.

Tveka inte att kontakta mig för personlig kontakt med mina referenser.