Personlig träning

Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt samtidigt som det är ett effektivt sätt att få snabba resultat. Den som tränar med en personlig tränare får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid än vad den som tränar på egen hand gör.

Tillsammans jobbar vi fram en individuell plan utifrån just dina mål, behov och förutsättningar. Jag som personlig tränare kan hjälpa dig med allt från att komma igång med träningen till att lägga upp specifika träningsprogram för särskilda ändamål, t.ex. att gå ner i vikt eller klara årets golfsäsong.

Oavsett vad du väljer att fokusera på kommer jag finnas vid din sida hela vägen för att du ska nå dina mål på ett säkert och effektivt sätt.

Hur går det till?

Första mötet med mig som personlig tränare är en konsultation. Under konsultationen ligger fokus på dig som kund och vi gör tillsammans en behovsanalys, vilket innebär att jag ställer frågor till dig om din tidigare träningsbakgrund, om eventuella skador och sjukdomar samt vilka mål och vilket syfte du har med din träning.

Jag hjälper dig enskilt, tillsammans med en kompis, partner eller i en mindre grupp.