Kost & träning

Livsglädje och energi. Träning i lagom mängd med passion för livet. Det är Wellnessbyme.

Att ha en personlig tränare blir mer och mer vanligt samtidigt som det är ett effektivt sätt att få snabba resultat. Den som tränar med en personlig tränare får ut mer av sin träning och märker större skillnad på kortare tid än vad den som tränar på egen hand gör.

Boka in ett kostnadsfritt informationsmöte. Jag hjälper dig som idag har svårt att komma igång.

Jag erbjuder tre olika sätt att anlita mig på. Enstaka PT-timmar, klippkort på PT-timmar eller paketerbjudandet ”Wellnessforyou”.

I mitt paketerbjudande ”Wellnessforyou” ingår ett uppstartsmöte där vi gemensamt kommer fram till vad du vill uppnå vad det gäller kost, träning och ev vikt. Vi sätter din intention, ditt mål och bestämmer gemensamt vad som krävs för att du skall öka möjligheterna att uppnå detta. Vi tar reda på ditt ”varför” samt identifierar vilka hinder som finns, och sist men inte minst skriver vi ner konkreta förändringar, del och slutmål.

Vi tränar tillsammans vid tre tillfällen, uppdelat med ca 1-2 veckors mellanrum. Under denna tid finns jag tillgänglig via sms och mail för pepp och stöd. Du skickar veckorapport och jag ger dig feedback på detta inom 24 timmar .

Vi träffas efter detta för en timmas möte, reflekterar över hur veckorna varit, vad nästa steg blir och sist men inte minst förhoppningsvis ”firar” dina första steg mot ett hälsosammare liv. Jag ger dig hållbara råd som vinner i längden.

Kom ihåg att kosten är minst lika viktig som din träning. Min grundfilosofi är att äta mat så nära råvaran som möjligt, protein av hög kvalité, mycket grönsaker, rätt sorts kolhydrater och fett av rätt sort. Jag visar vad vår hjärna behöver för att fungera på ett bättre sätt.

Enstaka PT-timmar800:-/timme
5 PT-timmar (betalas vid första tillfället)3200:-
Wellnessforyou (ingår: uppstartsmöte, 3 PT-timmar, uppföljningsmöte. Dessutom stöd via mail/sms under hela tiden - maxtid från första till sista tillfälle, 3 månader)3900:-

All träning betalas vid första tillfället, Swish eller faktura, 10 dagars betalningstid. Alla priser är inkl. moms. Inbokad träning eller möte inom 24 timmar från bokad tid anses som förbrukad och något jag debiterar dig för.