Hälsoföreläsningar för företag

Jag brinner för att sprida energi och träningsglädje! Att hjälpa människor att hitta sitt ”varför”. Jag vill engagera och förändra beteenden som ger ökad möjlighet till ett friskt och långt liv. Jag vill att du känner du är chef över dina beslut, dina handlingar, ja ditt eget liv. Vi har bara ett (vad vi med säkerhet vet i alla fall).

För att kunna göra skillnad för hälsan på en arbetsplats är det viktigt att få med så många som möjligt. Jag strävar alltid efter att alla som arbetar på arbetsplatsen, oberoende bakgrund och inställning, ska bli motiverad.

Hälsa är inte bara fysiskt välmående – att motionera, äta sunt och sova gott – det handlar även om psykiskt välmående, att känna sig nöjd och tillfreds med tillvaron, mentalt.

En av nycklarna är att lyckas hitta balansen. Något som är lätt att säga, men svårare att göra.

Hur hanterar du stressen på arbetsplatsen och i vardagen. Vad kan du själv göra för att minska den? Utmattning och utbrändhet i olika former ökar hela den. Vad kan du göra? Och vad kan vi alla göra för att motverka långa sjukskrivningar?

Jag är övertygad om att varje individ måste hitta sin drivkraft, sitt ”varför”, då kommer resultaten.

Min föreläsning har som mål är att få åhörarna  peppade, motiverade och energipåfyllda. Jag ger konkreta råd, tips och idéer.

Du är din egen pilot i ditt eget liv, glöm aldrig det!

Kontakta mig för offert. Jag skräddarsyr föreläsningen utifrån önskemål och fokusområde. Tid: 1–2 timmar eller enligt överenskommelse.